Restaurant

 
 

 

Nagerechten:
 
Diverse waterijsjes
Brownie met vanille-ijs

Voorgerechten:
 
Stokbrood met kruidenboter of zongedroogde tomaten tapenade
Gebonden courgettesoep met gerookte zalm en geroosterde pompoenpitten.
Achterhoekse salade met gerookte eendenborst en cranberrycompote. 
 
 

Hoofdgerechten:
Vegetarische wraps, gevuld met maïs, tofu, ui, kidneybonen, tomaat, paprika en geraspte kaas. 
Speklapje met roerbakspruitjes, ui, knoflook, tomaatjes en krieltjes. 
Mals rundvlees gestoofd in rode wijnsaus met aardappelpuree en gebakken witlof.  
Luxe:
Zuid-Amerikaanse entrecôte met bospaddenstoelen en portsaus, geserveerd met geroosterde pastinaak, wortel en pommes noissettes. 
 


Antikwariaat

Uitgave:
 
Antikwariaat is het periodiek van de Stichting Reünisten Quintus en verschijnt elk kwartaal.
 
Redactie:
 
Maurits von Heijden      maurits@wemobius.nl
Maartje van Lith              msvanlith@hotmail.com
Matthijs de Groot           mdegroot@wvhcommunicatie.nl
Ruud Lek
Maya v/d Steenhoven  m.v.vandersteenhoven@nmanet.nl
Moniek Sopers                mvansandick@cdaleiden.nl
Martijn Bond (gast)        martijnbond@gmail.com
Daan Muntinga                dgmuntinga@hotmail.com
 
De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden stukken in te korten of te redigeren.
 
Redactiesecretariaat:
 
Redactie Antikwariaat
Boommarkt 5a
2311 EA Leiden
tel 071-5144405
fax 071-5144429
Lid Reünisten: Marie-Louise Kullberg
 
Adreswijzigingen: reunisten@alsvquintus.nl
 
Opmaak & illustraties:
 
Wouter Hoogenboom, Leiden
 
Drukkerij:
 
2p+, Leiden
 
Distributie:
 
Antikwariaat wordt kosteloos toegezonden aan alle contribuanten van de Stichting Reünisten Quintus. De A.L.S.V. Quintus draagt zorg voor de verspreiding.