Restaurant

 
 

 

Nagerechten:
 
Diverse waterijsjes
Flensje met kaneelijs, karamelsaus en slagroom

Voorgerechten:
 
Stokbrood met kruidenboter of tapenade.
Bospaddestoelensoep
Pasteitje met runderragout 
 
 
 
 

Hoofdgerechten:
Boerenkool met worst en jus. 
Gevulde paprika met verse roerbakgroenten, kruiden, noten, kaas en rijst. 
Hamburger met Turks brood, frites en salade. 
 
Luxe: 
Gegrilde entrecôte met bearnaisesaus, aardappelgratin en spitskool. 
 


Antikwariaat

Uitgave:
 
Antikwariaat is het periodiek van de Stichting Reünisten Quintus en verschijnt elk kwartaal.
 
Redactie:
 
Maurits von Heijden      maurits@wemobius.nl
Maartje van Lith              msvanlith@hotmail.com
Matthijs de Groot           mdegroot@wvhcommunicatie.nl
Ruud Lek
Maya v/d Steenhoven  m.v.vandersteenhoven@nmanet.nl
Moniek Sopers                mvansandick@cdaleiden.nl
Martijn Bond (gast)        martijnbond@gmail.com
Daan Muntinga                dgmuntinga@hotmail.com
 
De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden stukken in te korten of te redigeren.
 
Redactiesecretariaat:
 
Redactie Antikwariaat
Boommarkt 5a
2311 EA Leiden
tel 071-5144405
fax 071-5144429
Lid Reünisten: Marie-Louise Kullberg
 
Adreswijzigingen: reunisten@alsvquintus.nl
 
Opmaak & illustraties:
 
Wouter Hoogenboom, Leiden
 
Drukkerij:
 
2p+, Leiden
 
Distributie:
 
Antikwariaat wordt kosteloos toegezonden aan alle contribuanten van de Stichting Reünisten Quintus. De A.L.S.V. Quintus draagt zorg voor de verspreiding.