Studenten Partyband Habes

 

Welkom op de pagina van Habes!

Opgericht in de zomer van 2007 als 5-koppige gelegenheidsformatie is Habes inmiddels al enkele jaren de huisformatie van de ALSV Quintus. De laatste jaren is Habes gegroeid en bestaat tegenwoordig uit 9 bandleden. In verschillende samenstellingen over de jaren heen maakt Habes als spetterende feestband al jaren veel plezier, vertier en vooral muziek op veel verschillende gelegenheden binnen en buiten Leiden. Zowel als coverband als met eigen Nederlandstalig repertoire. Habes speelt alles dat los en vast zit in haar eigen stijl in een zinderende 3 uur durende mix. Waarin alles voorbij komt, van Elvis Presley en Aretha Franklin tot David Guetta en Faithless. Wil je kennis maken met de leden van de Habes? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

http://www.youtube.com/watch?v=BvEd6fgfemU

Hieronder kan je het nieuwste nummer van Habes luisteren, dat op 22 februari live gespeeld zal worden op het AHC Songfestival 2012 in Groningen.

http://www.youtube.com/watch?v=3eHPrrdR0UE&feature=youtu.be

En omdat iedereen natuurlijk uit volle borst mee wil kunnen zingen:

De brug is neer
Geen wapens meer
We zijn de enigen nog hier

Ze komen eraan
We blijven staan
Verstild als in steen

Ohohohoooo……

Dit kasteel
Kent geen verdediging meer
De kamers zijn allemaal leeg
Waar we sliepen staan geen bedden meer
Waar we vreeën
Alleen nog steen
Alleen nog steen

Om geld op te halen voor 3FM Serious Request 2011, waarvoor het Glazen Huis dit jaar in Leiden stond, heeft Habes een thema-gerelateerd nummer geschreven: “Rivier”.

http://www.youtube.com/watch?v=_UL6s19HIrQ

2008 was een succesvol jaar voor Habes. De band heeft namelijk een eervolle derde plek weten te bemachtingen met het nummer “Vlucht” op het ACH Songfestival en is daarnaast ook eerste geworden tijdens bandcontest StuBandiKoos!

http://www.youtube.com/watch?v=f_Tv1J3Qtqw&feature=player_embedded

Voor meer informatie over onze band kan je een bezoek brengen aan onze website: http://www.habesband.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aankomende optredens!